Fix kamatozású finanszírozási ajánlat

Kifejezetten Dacia vásárlók részére fejlesztettük ki a forint alapú fix kamatozású terméket, mely jelenleg nagyon kedvező kamatszinttel, 4,99%THM- mel  érhető el.

A 24-60 hónapra igénybe vehető fix kamatozású konstrukció lehetővé teszi, hogy a havi díjak a futamidő alatt változatlanok legyenek, így biztosítva ügyfeleink számára tervezhetőséget és kiszámíthatóságot.

A konstrukció 35% kezdőbefizetéssel, 24-60 hónapos futamidőre vehető igénybe forint alapon, pénzügyi lízing konstrukcióban. 

Fix kamatozás 4,99%THM-mel:

Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV, Lodgy, Dokker modellre elérhető
• Futamidő: 24-60hó
• Önerő: minimum 35%
• Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
• Zárt végű pénzügyi lízing

Renault Crédit 4,99%THM - Az ajánlat a 2016.01.01-től visszavonásig érvényes a megkötött vevői szerződésekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 4,99%, minimum önerő 35%, futamidő 24-60hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.