Casco biztosítás

 

A Renault Crédit, mint a Renault Csoport finanszírozó partnere, törekszik arra, hogy Ügyfeleinek komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtson biztosítási szolgáltatásokkal kiegészítve, olyan módon, hogy az Ügyfél a havi törlesztő részletek megfizetésével teljes körű CASCO, illetve élet-, baleset-, betegségbiztosítási védelemben részesülhessen. Ez a gondoskodásnak egy korszerű formája, amelynek keretében a Renault Crédit  finanszírozási terméke biztosítási védelmet nyújt a kölcsön törlesztése közben felmerülő nehézségek esetére. A széleskörű biztosítási védelem az Ügyfelek számára egyszerű belépési feltételek és adminisztráció mellett valósul meg. A biztosítás a Renault Crédit pénzügyi szolgáltatásának megvásárlásával a Renault márkakereskedésekben érhető el. 


Milyen eseményekre nyújt fedezetet: 

CASCO BIZTOSÍTÁS: 

A casco biztosítási szerződés teljes körű fedezetet nyújt a gépjárműben keletkezett alábbi károkra: töréskár, önálló üvegkár, elemi kár, lopáskár.

Önrészesedés: kár esetén a biztosítottat terheli, mértéke az alábbiak szerint választható:
10%, minimum 50.000,- Ft
10 %, minimum 100.000,- Ft vagy
10 %, minimum 200.000,- Ft

Kockázatviselés kezdete és vége:
A casco biztosítás kockázatvállalása a gépjármű átadásának napján, az átadás –átvételi jegyzőkönyvben rögzített időponttól kezdődik és a finanszírozási szerződés megszűnésének időpontjáig tart.