Vissza

Dacia Duster

Bemutatkozás Vissza

Duster Van

A Dacia nagyot lépett előre a magyar autópiacon, mert a népszerű Dusterből immár olyan 2 személyes kishaszonjármű változat is elérhető, amely után az ÁFA visszaigényelhető. 

Az átalakítás mindkét motorral és első-, illetve hátsókerekes hajtással is elérhető. Az autó műszaki felépítése nem változik, ötszázötven kilogrammos teherbírása, terepszögei, hasmagassága, rakterének űrtartalma marad a régi (1570–1636 liter), csupán a rakodási magasság, a raktérhossz és a rakodási szélesség módosult.

Az átalakítást úgy kell elképzelni, mintha felépítményezőhöz kerülne a kocsi, amelynek a neve ezentúl nem Dacia Duster, hanem Dacia Duster Van. Az átépítés során az utasteret a vezetőfülkétől elválasztó rácsot szerelnek be, kiveszik a hátsó üléseket, a raktereket műanyag tálcával töltik ki, a hátsó ablakokra erősítő fóliát tesznek. A hátsó ajtók és ablakok belülről nem nyithatóak. Ha vadász rendeli az autót, lehetőség van sínen mozgatható vadrács beszerelésére is, amelyen biztonsággal szállíthatja a lelőtt vadat.

Az átalakítás elérhetőségeiről érdeklődjön a magyar Dacia márkakereskedésekben!