Segítség az oldal használatához

Böngészőkompatibilitás

Az oldal fejlesztése során mind a W3C, az ADAE és a WAI szabványok ajánlásait szem előtt tartottuk. A dacia.hu a legújabb generációs böngészőkkel élvezhető igazán, de igyekszünk megtartani a régebbi verziókkal való kompatibilitást is.
Az alábbi böngészők használatát javasoljuk:
Macintosh OS 10 : Opera, Safari 4, Mozilla Firefox 3, Google Chrome;
Windows : Mozilla Firefox 3, Opera, Internet Explorer 7 et 8, Google Chrome;
Linux : Mozilla Firefox 3, Opera.


Letölthető dokumentumok

A letölthető, és elérhető dokumentumok egy része HTML, MS Word, MS Powerpoint vagy MS Excel formátumban érhető el. A PDF formátumú dokumentumok több telepített olvasóval is megnyithatók. Ha nincs telepítve a gépén ilyen olvasó, akkor letöltheti ide kattintva.

Amennyiben online szeretné konvertálni a PDF dokumentumokat HTML formába, hogy telepített program nélkül, böngészőben is olvashassa, akkor az Adobe e célra fejlesztett eszközét használhatja amit ide kattintva elérhet.


A navigáció

A főbb szekciók
A főbb szekciók a lap tetején található menüből bármikor könnyedén elérhetők.

Egy lapon belüli navigáció
A főbb szekciók a lap bal oldalán található menüből bármikor könnyedén elérhetők. Ez a rész azt is mindig mutatja, hogy az oldal mely részén tartózkodik épp.


A megjelenítés személyreszabhatósága

A karakterméret megváltoztatása
Internet Explorer: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával
Mozilla: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával. A CTRL és 0 lenyomásával alaphelyzetbe állíthatja az oldalt.

Az oldalak nyomtatása
A dacia.hu oldalai nyomtathatók a böngésző Nyomtatás ikonjára kattintva, vagy az oldal bal oldalán találhato Nyomtatás menüben. Az oldalak A4-es méretűek lesznek.